TWO HEARTS - ONE LOVE.

duktig som jag är har jag nu gjort klart både min engelska & svenska! snart kommer mitt hjärtegull hem och då ska jag slå honom.. lite iallafall. today it's friday, så blir att mysa hemma hos gunnar och äta gott tror jag. imorgon drar jag med mig fredrik ner till blekinge för att hälsa på pappa och sova hemma hos farmor&farfar som är på utomlands. eftersom pappa bor där när han jobbar. så det blir att duscha massagedusch och bada bubbelbad och kanske träffa lite galna släktingar! nu ska jag avliva min horhamster eftersom aset pissade på mig.. see yaa..

DON'T CRY BECAUSE IT'S OVER, SMILE BECAUSE IT HAPPENED.

åh vad det är roligt att blogg.se i mobilen inte funkar ibland. haft illamående i två veckor nu så åkte inte till det nya lasarettet och fick åksjuktabletter, hmmm.. imorgon är det fredag och då får Hanna sina pengar weho! funderar även på att klippa av mig håret :s. får se om jag vågar bara..

KROSSA ALLA FÖNSTER.

bloggar från datan och det var inte igår de. legat hemma i sängen hela dagen för jag känt mig döende eftersom jag spydde lite igår och mådde piss. men har haft det helt okej ändå framför älskade sims! ska försöka trycka i mig lite älggryta nu!

DEN SOM INTE TÄNKT VINNA HAR REDAN FÖRLORAT.

äntligen helg igen, slutade tidigt så åkte in till stan med mamma och fredde och köpte crosshjälm och handskar, mobilfodral och en liten söt gnagare fick följa med mig hem. julius, en liten guldhamster på fem veckor. min lilla bebis! alla drog på byggfest så jag har ägnat kvällen åt att spela Sims, inte fel det heller faktiskt! men nu blir det sova för imorgon stiger vi upp tidigt för att ge oss ut på endurobanan!

AT THE HOSPITAL

på sjukhuset med johanna och hälsar på lilla andreka, varit nere på stan och köpt lite fin fina kläder för mina presentkort så där rök dom. ska slänga i mig en cheeseburgare och mysa i sjuksängen med dea, puss!

TVÅ MÅNADER

två söta månader med hjärtat idag! bev lite mysmiddag med tända ljus och glass och gott. imon blir det sjukahuset med johanna och andreka och även en sväng till ingela och såklart donken. älskar livet ibland!

TÄNK ALLA GÅNGER.

inte kunnat blogga, för blogg.se laggade.. men iaf, nu är lovet över och i lördags var jag och mina girls på cn. där även new kid höll till! och i söndags var det ju min lilla födelsedag där hela släkten kom på besök och jag fick massa fin fina grejer! resten sv lovet har bara ägnats åt att mysa!

UP&DOWN.

jag har gjort det själv. men nu sa att det inte gick, men ändå säger ni att ni ser framsteg?..

FADE IN TO DARKNESS.

myser lite extra bara för att det är lill-lördag idag. sitter hemma hos gunnar och har nyss ätit gott och ska snart ner och köpa lite godis så vi kan mysa framför film. imon ska vi upp tidigt och leka med crossen hela dagen!

THE BEST PART OF ME I YOU.

varit på lite mysig maskerad på dagis. ååh så söta dom var i sin 'kostymer'. men åkte hem för tror jag flugit på halsfluss igen eller något sådant, lagom när höstlovet nästan precis börjat! FML.

RSS 2.0