trevligt häng i skolan!

chris brown!<3

idag har jag en sån där dag då jag inte kan sluta lyssna på en viss artist. och idag är det chris brown! vilken snygging och vilken jävla röst. din underbara röst i mina lurar har gjort min dag hittills! :)

Astrid Lindgren kommer och läser mig godnatt.

ligger i sängen och är på gränsfall till att somna. har haft en liten "ta hand om mig själv" kväll. har duschat, rakat benen, haft inpackning, tagit b.u.s och ätit köttbullar, yummie yummie. men nu ska jag låta john blund komma och hälla somnpulver i mina ögon för att orka ta mig an den sista skoldagen innan påsklovet! sleep tight assholes!

weeehoo

gjorde nyss lite oförberett mitt sista np i svenska, den muntliga delen. och jag har klarat alla tre svenska np! wiho!:)
därför ger jag mig själv en lååång rast i solen, det är jag välförtjänt! :D

u smile, i smile.

fick ta tjugo i tio bussen idag, skönt. blir en chill dag i skolan idag med bara några få lektioner. sen följer jag med den där robin nilsson hem :).

schooltime.

nu har jag anlänt till skolan och ska snart gå på lunch. körde på lite raggabrud stil idag, med lite amerikanskaflaggan grejer! :)

9.15

sitter nere och dricker hallon-smoothie, yummie! om en stund blir det skolan. och hoppas på att det blir lika varmt idag som igår eftersom jag har shorts på mej idag ;). sommarkyssar!

are you?

sitter i innegården och är påväg att hänga mig i balkarna.. hanna vill ha en stoooor latte i solen!:( får nöja mig med att kolla på lite fotboll istället..

..

"it's hard to forget someone who gave you so much to remember"
det är jobbigt att veta att det man älskar och saknar aldrig mer kommer komma tillbaka..

summertimes

igår hade jag en trevlig grillkväll med massa underbara! rätt lyckat ändå! gillar att f.bernholtz ligger hemma och spyr idag.. hahahah.. magsjuk, nej usch tänk om jag med blir smittad.. kom hem från Lessebo för en liten liten stund sen. har träffat min underbara och massa fula vänner, ställde även om klockan idag till sommartid! SOMMAR OCH SOL NU TACK!!!

skyscraper.

sitter i bilen påväg hem från Borås. blev en mysig dag på stan med lite shopping och fikande. blir att börja umgås lite mer. himla rolig dag. BIG SMILE!:)

i'm sitting down here.

sitter och har precis gjort mig iordning. helt för död för att stiga upp vid sju idag efter gårdagens lyckade festligheter! om en kvart bär det av mot borås. tur att man kan sova i bilen och att det ser ut att bli lovande väder!

storasyster.

som alla andra syskon så har vi haft våra stunder. stunder då vi helst önskat att varandra inte fanns. då vi slagit varandra blåa. men vi har även haft våra bra stunder. vi har båda haft en tid nu då vi inte mått så bra och det har påverkat våran relation fruktansvärt mycket. vi har pissat på varandra för knappt någonting. och varit ovänner och inte pratat på månader. men du är min syster, min storasyster som jag vet beskyddar mig vad som än händer. jag glömmer aldrig i trean då jag fick gå med solglasögon hela dagarna för att jag blivit sparkad av en häst och hade en fet blåtira. då en kille mobbade mig och du kom och tryckte upp honom mot väggen. jag tror jag allt för sällan säger hur mycket du betyder för mig och hur tacksam jag är för allt du gör för mig. jag älskar dig systra mi!<3

before i die

fridaaaay.

sitter i skolan och hinkar i mig kaffe. vad hade jag gjort utan kaffe?;). vid ett tiden sticker jag och mami mot staden för att inhandla oss lite snygga prylar och köpa present till nelan. och sedan blir det en mysig middag! åh hur kan man inte vara glad en sån här dag!:)

call me maybe.

ligger i min säng med choklad och cola och är allmänt fet efter en låååång springrunda! ska försöka dra mig in till stan imon och handla lite snygga kläder, fårse om jag hinner. på kvällen blir det festligheter hos nelan6 som fyllt år i veckan. och sedan på lördag så blir det Borås för att träffa farbror och kusiner för första gången, spännande, och sedan grillning på kvällen, wonderful!:)

tattoo

sitter och funderar lite på hur min tatuering ska se ut och tror jag börjar få till den nu. känns skönt! då ska vi bara vänta tills jag slutar om tre månader sen så sitter den!:D

i just wanna see you strip right now.

before i die #summer

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_194868863.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_194868864.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_194868865.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_194868871.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_194868872.jpg" class="image">

having a dick is no reason to act like one. having pussy is no reason to act like one.

idag är en bättre dag. kanske är det för att solen är framme och att jag fått i mig en hel del kaffe redan? iallafall så är det en bra dag och det räcker för mig! idag blir det att sitta hemma med hunden, hundvakt. mysigt! :)

before i die #friendship

tears are words the heart can't say.

livet går i en berg och dalbana. men jag kämpar mig igenom varje dag även fast det är tufft. sitter i skolans grupprum i ett litet, vitt trångt rum. blicken stirrar ut genom fönstret. men vad jag egentligen tittar på har jag ingen aning om. kanske är det det den tråkiga himmelen eller det ensamma trädet. tankarna snurrar runt uppe i mitt huvud om vad jag ska göra, vilken väg jag ska ta och vilka val jag ska göra. det finns saker jag saknar och saker jag vill ha. en rysning går längs ryggraden och en tår faller sakta ner längs min kind och landar på pappret framför mig. det blir en liten blöt pöl som sedan blir större. jag känner ångest och förvirringar. men livet blir bättre någon dag och det tror jag på..

before i die #love

happy birthday.

säger stort grattis till mina två as grymma vänner nellie och grebå!
hoppas ni får en kalaspuff bra dag!

daddy's little girl.

tanken om att ha gått från att ha varit så tajta till att knappt kunna prata med varandra får mig verkligen att må dåligt. jag känner obehag och illamående.

i fredags var det partaj, och det var lika bra som vanligt och jag blev lika full som vanligt på mina tre apor! igår var det en jobbig bakisdag, sov nästintill hela dagen. och nu ska jag snart mot lajsbo för att va med fula vänner !

your knife, my back. my gun, your head.

friday.

nu blir det skulän, i eftermiddag träning med johanna och ikväll umgås med riktigt bra människor. life's good!:)

07.06

har vaknat en hel timme för tidigt och det känns ju kul.. tur att jag har mysigt sällskap av min favorit vovve!

skön torsdag.

hårinpackning - check!
rakat benen - check!
ansiktsmask - check!
insmörjning av body lotion - check!
fixat kläder tills imon - check!
packat tills imorgon - check!

"don't ignore a person that really cares for you. because one day you might wake up from your dream and realize that you lost the moon while counting stars"

understand.

en fin vän!<3

me myself and i

ibland måste man faktiskt tänka på sig själv också och vad som är bäst för en. så det gjorde jag!

nationella.

ska om knappt tio minuter göra uppsatsdelen i svenska np. taggs att sitta och skriva i tre timmar weho..
efter det tar jag bussen mot staden med Johanna det låter lovande iaf!

happiness.

så jävla lycklig, men ändå förvirrad. det står mellan två svåra val.

even the best fall down sometimes.

igår blev det inget Blekinge, skönt de haha. dagen ägnades åt att va med min fina vän Johanna i solen! senare på kvällen blev det kurragömma och mys på lekplatsen med finfina vänner. haha härligt värre! idag blir det fotbollsträning, awesome! men nu blir det matte..

VÅÅÅÅÅÅR

if i die young.

nyss städat lelles bur så han har det rent och fint nu! ska gå upp och klä på mig lite eftersom jag just nu springer runt i min onepiece som alla andra morgnar. sedan tar jag på mig spring skorna och drar med hunden ut på en härlig vår runda runt tollstorp. :)

SJUUUUUK, IGEN...

skön kväll hemma hos min fina vän johanna, ligger just nu i sängen hemma hos robin och vill bara dö hur dåligt jag mår. spräng huvudverk och genom förkyld, weho. eller? men min mammataxi hem går inte förens inatt när hon ska hämta alla fyllos i skruv.. blir nog lite dröm och glöm med att köra enduro imon :(.. sleep tight fucker!

ni skrattar när jag gråter, jag står när ni faller.

it's friday friday friday! blir antagligen att ägna kvällen åt att mysa med min pojk! imorgon blir det enduro och på måndag är det studiedag, och då ser det ut som lunch hos farmor och farfar i Blekinge län!

don't let your dreams be dreams.

ligger i sängen och är totaldöd. just nu rullar jersey shore på tv:n senare blir det big brother. och imorgon rycktas det festligheter i skruv. men vi får se! sleep tight bitches.

okej... eller något?..

störst av allt är kärleken.

i love when we are in the middle of the kiss and i can feel you smiling.

på mycket bättre humör idag, skööönt! men det snöar ute, hmmmm.. gör ju dagen lite tråkigare, ska man lyssna på jullåtar med eller, vavavava!? senare blir det att träffa mitt hjärta underbart!
och ikväll fotbollsträning, big like!

.

H O P E - Hold On Pain Ends.

WHO'S THE BITCH NOW, BITCH?

blir sängliggandes idag. ibland orkar inte kroppen med någonting. blir att plugga lite senare och sedan beger jag och mami oss mot staden. great!

JUST CHILLIN'

efter en hård skoldag så lägger jag och vovvan oss och kollar på friends with benefits och äter godis!:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676407.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676412.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676472.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676480.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676489.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676509.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676518.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676796.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676796.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676796.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676796.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676805.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676805.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676805.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676805.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676817.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676817.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676820.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676820.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676908.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192676908.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192804276.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212275/images/2012/pic_192804281.jpg" class="image">

#bigbrother #kanelbullar

nybakta bullar och big brother. fuck yea, life's good!:)

DU FÅR MIG ALLTID PÅ BÄTTRE TANKAR HJÄRTAT NÄR DU SKICKAR SÅNA HÄR BILDER!

skrattretande

ska man skratta eller gråta? skratta för att det är så patetiskt eller gråta för att det är synd om er?😏

#happy #school

tuff chey fick nyss reda på att hon klarat första nationella i svenska, fuck yea!

ÅH ÄLSKADE BJÖRN!

i lördags drog jag och deck på förfest hos Linn i tingsryd därefter tog vi bussen mot balders hage för att se björn rosenström, diiiiilf! kvällen var urballad från början till slutet. men det är så det ska va. söndagen hade jag besök av baksmällan och min gose! life's good!

I MISS YOU SO BADLY!

när minnena svävar förbi under min ögonlock. hur ska jag kunna förlåta mig själv..

#GLAD #CHEY

löshåret fick stanna hemma idag, känns skönt! känner mig lycklig, nu märks det att våren är här! ha en bra dag alla för det ska fan jag ha! :)

GOD MORGON.

försöker få en bra start på fredagen!
nu kör vi på att resten av dagen blir lika bra!

23.16

ligger i sängen och myser framför house. imorgon blir det back too school!

#SAD #FACE

snart helt frisk och det känns ju inget annat än kanon! men vad spelar det för roll när man ändå inte ska till Björn rosenström eftersom man inte fått sina pengar. pateeeeetiskt... men nu blir det lite big brother som ett plåster på såret!

RSS 2.0