HEJ HEJ TOOBI :)

tattoo by carl brandel!

långhelg.

igår kväll åkte jag hem från Challe och har varit där sedan i onsdags kväll. haft det så otroligt jävla kul och mysigt! suttit barnvakter och varit på utflykter och har haft mysiga hemma kvällar! men nu är det måndag igen och andra bullar! eller nej jag ligger faktiskt kvar i sängen.. idag ska jag tvinga med mami till Växjö för att inhandla nytt löshår! :D

YOLO.

people say you don't know what you've got till it's gone. truth is, you knew what you had, you just never thought you'd lose it.

utflykt!

haft en mysig utflyktsdag med frida challe wille och tobbe! ikväll bär det av mot världens ände och dom djupaste skogarna, skruv. partaj hos pontus med deck, länge sedan hon och jag festade till det rejält. så det får vi ta igen ikväll med massa vin! :)

hannaturesson @instagram.

farmor&farfars place.

igår kväll vid tio tiden körde challe mig till farmors place där jag just nu ligger nere i en säng i källaren och vilar, har varit på helkroppsmassage i två timmar, kan säga att det är bland det bästa jag gjort mår redan så mycket bättre men gud vad trött man är efteråt!:)

människans bästavän.

hunden är verkligen människans bästa och trognaste vän, en hund snackar aldrig skit och om en och är bäst i världen på att bevara alla ens djupaste hemligheter. tröstar en alltid när man är ledsen, då kommer dom med bakåtlagda öron och visar med känsla. och ligger och pussar på en och vem kan inte då låta bli att små le då? en hund är så mycket mer än bara ett djur, det är en livskamrat och en familjemedlem! älskar min lilla dos vovve mest! <3

sommar.

sommarkänslorna är på topp när man går i shorts och linne och det är över 20 grader varmt, då vet man att sommaren är på stort g! igår fick jag något slag av solsting när jag hade varit ute från 11-7. illamående och huvudvärk. men humöret är på topp när värmen är här. life's good!:)

valborg.

valborg spenderades med hemmafest med trevliga människor, blev att träffa mycket nytt folk! idag var det ju inte lika roligt. känns ju kul att vara full när man vaknar.. sparkade tydligen sönder charlies framruta också.. fyfan för att dricka sprit, får nog hålla mig till tre apor i fortsättningen! nu ska jag decka i min säng lika bra som jag gjorde igår!

RSS 2.0